Banankake - Alltid Beredt
Foto: NRK - Bakt i bakemesterskapet
Her finner du et lite utvalg av oppskrifter, inkludert noen av mine oppskrifter som jeg bakte i min deltagelse i Bakemesterskapet. Det kommer flere oppskrifter etterhvert, så her er det bare å følge med. Det finnes få ting som gir større glede enn å kunne tilby en deilig kake som alle kan nyte, uansett allergi. Under ser du en liste over de produktene jeg pleier å bruke.
| Allergivenlige produkter jeg bruker i kaker | |
|---|---|
| TORO Fri Glutenfri Lys Melblanding | Green Star - Laktosefri og glutenfri sjokolade |
| TINE® Laktosefri Lettrømme | Eldorado Kokesjokolade Mørk (kan ha spor av melk og gluten) |
| TINE® Laktosefri Crème Fraîche | COOP KOKESJOKOLADE Lys eller mørk (kan ha spor av melk og gluten) |
| Mils Melange Uten Salt & Melk | Freia Hvit Sjokolade (inneholder melk) |
| Philadelphia Laktosefri | Schär Maria Kjeks glutenfri (inneholder melk) |
| Philadelphia Plantebasert Naturell | Double Coooky Kakaokjeks glutenfri (kan inneholde spor av melk) |
| Sukrin Sukkerfri Chocolate Mousse (inneholder melkeprotein) | Schär Gluten, hvetefrie- og laktosefri Digestivekjeks |
Foto: NRK - Bakt i bakemesterskapet
Foto: Anita
Foto: NRK - Bakt i bakemesterskapet
Foto: Anita
Foto: Anita
Foto: Anita
Foto: Anita